Sauna in Duitsland

Op zoek naar een sauna in Duitsland? Gebruik vervolgens onze gedetailleerde Sauna Finder, die u zal helpen de juiste sauna in Duitsland voor u te vinden! Op saunaworlds kunt u veel sauna's in uw omgeving vinden en erachter komen welke van de vele aanbiedingen u het beste past.


Duitsland is een federale staat in Midden-Europa. Het grenst in het noorden aan Denemarken, in het oosten aan Polen en de Tsjechische Republiek, in het zuiden aan Oostenrijk en Zwitserland en in het westen aan Frankrijk. Met ongeveer 81,8 miljoen inwoners is de Bondsrepubliek Duitsland het dichtstbevolkte land van de Europese Unie. Het nationale grondgebied beslaat 357.021 vierkante kilometer. De hoofdstad is Berlijn.

Er zijn veel verschillende soorten natuurlandschappen in Duitsland. De Alpen zijn een bergketen in Zuid-Duitsland en Oostenrijk. Ze hebben een hoogte tot 3.797 meter. De middelgebergten zijn bijvoorbeeld de Eifel, de Harz of het Zwarte Woud. Ze hebben een hoogte tot 1.000 meter. In Noord-Duitsland zijn er veel meren, zoals het Bodenmeer of de Königssee. Er zijn ook veel bossen, zoals het Nationaal Park Harz of het Nationaal Park Beierse Woud.

De bevolking is zeer heterogeen en bestaat uit vele verschillende culturen. Het land heeft een lange geschiedenis en is een belangrijke politieke en economische partner in Europa. Duitsers worden beschouwd als hardwerkend, netjes en punctueel. Zij zijn echter ook zeer kritisch en aanvaarden graag suggesties voor verbetering.

Alle staten in Duitsland

Populaire steden in Duitsland

Hoe te sauna in Duitsland

Een sauna nemen is erg populair in Duitsland. Er zijn veel verschillende soorten sauna's, die allemaal hun voor- en nadelen hebben. De Finse sauna is het meest gebruikte saunatype in Duitsland. Het heeft een hoge temperatuur van wel 100 graden Celsius en is erg droog. Daarom wordt het vaak als zeer inspannend ervaren. De bio-sauna daarentegen heeft een lagere temperatuur van ongeveer 40 graden Celsius en is vochtiger dan andere soorten sauna's. Dit kan de spierspanning verlichten en ontstekingen verminderen.


Andere landen