29 km ten noorden van Kuusamo, Ruka village (West-Ruka) 180 m. Vakantieappartement, bouwjaar 2004. Gelegen nabij de voorzieningen. Slaapkamer: 2 bedden, loft: tweepersoonsbed, woonkamer: slaapbank voor twee personen. Woonkamer/keuken, elektrische sauna. De bestemming is gerenoveerd in 2019. Het appartement is gelegen nabij het centrum van Ruka. Ruka dorp (winkels, restaurants, supermarkt) ligt op ongeveer 180 meter afstand en de skipiste ligt op ongeveer 100 meter afstand. Er zijn ook skipistes direct naast het gebouw. Dit is een ideale bestemming voor mensen die reizen zonder een auto. Karhunvartijan linna C24 is gelegen aan de rechterkant van de weg Hiihtokouluntie in het huis C. Het appartement nummer 24 is gelegen op de tweede verdieping (drie trappen). Andere afstanden: Oulanka National Park/Karhunkierros trail 23 km, Riisitunturi 29 km. Meer informatie: Geschikt voor familie en zakelijk gebruik. Balkon naar het meer Kitkajärvi (weg van de waterval). De bestemming is in 2019 gerenoveerd. De parkeerplaats van het appartement bevindt zich op het erf van het B-huis, op de hoek van het C-huis (Appartement 24 en Rukahome 2). De auto kan achter het huis worden gereden om uit te laden en in te laden. Reserveringen beginnen om 16 uur en eindigen om 12 uur (ook weekend reserveringen).

Functies

 • Kitchen Microwave
  Oven
  Equipment Dishwasher
  Washing Machine
  Heating
  Freezer
  TV
 • Hiking / Mountains There are trails for hiking/walking - sport activity available in the place where the object is located.
 • Parking There is a parking (outdoor or indoor) possibility at the object available. May be private or communal and charges may apply.
  Equipment Fireplace
 • Non-Smoking Smoking in the property is not allowed
  Prohibition In the accommodation no pets are allowed
 • Sauna Accommodation is equipped with a sauna. The sauna may be for private or shared use and may be at extra costs.
  Summer Relax The place is suitable to relax in summer
 • Shower Object is equipped with at least 1 shower
 • Genral Property is located in a place with mountains and lakes

Bookable Availablities

Define arrival and departure days to show availabilities and prices.


Beoordelingen

Ø 3,5 „very good“ 2 Beoordelingen

Je recensie

With a rating, you help other visitors to get a more detailed picture, as well as the operator to constantly improve.

Review maken
Geen beoordelingen voor Karhunvartijan linna c24 beschikbaar.