26 km ten noorden van Kuusamo, East Ruka (Vuosseli) 3.8 km, Western Ruka (Ruka village) 8 km. Blokhut gebouwd in 2011. Beneden: woonkamer, open haard, open keuken, hal, doucheruimte met twee douches, elektrische sauna, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 bedden, 2 toiletten, groot terras. Boven: slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met 2 bedden, zitkamer met slaapbank voor 2 personen, toilet, balkon. Groot terras op het zuiden, afsluitbare skiberging. Carport voor één auto (stopcontact 16 A), houtopslag. 2 x kinderstoel en 2x reisbedje. Draadloze internetverbinding, snelheid 4Mb. Eén skipas in het winterseizoen 2020-2021 bij de prijs inbegrepen. Mooi ingerichte en ruime blokhut in een rustige omgeving aan de oostkant van Ruka. Ruim huisje ook voor grotere groep van bijvoorbeeld 2 gezinnen. Goede kwaliteit kookgerei en serviesgoed. Twee warmwaterreservoirs (totaal 600 l) zorgen ervoor dat er voldoende warm water is voor meerdere personen. Ca. 3,8 km naar de piste, ski-pistes en sneeuwscooter routes zijn ook dichtbij. In de zomer ligt wandelroute Valtavaara op ca. 4 km afstand van het huisje. Er zijn zowel beneden als boven televisietoestellen. DVD-speler staat boven. Gasbarbecue in de zomer te gebruiken. Het is niet toegestaan om een gehuurd bubbelbad mee te nemen naar het erf. De prijs voor de eindschoonmaak is hoger dan in de prijslijst, indien de schoonmaak niet is besteld en het appartement ongereinigd is achtergelaten. De woning staat ter beschikking van de klant vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst tot 12.00 uur op de dag van vertrek, ook bij weekendreserveringen.

Functies

 • Kitchen Microwave
  Oven
  Equipment Dishwasher
  Washing Machine
  DVD-Player
  Heating
  Internet
  Freezer
  TV
  Internet / WLAN
 • Hiking / Mountains There are trails for hiking/walking - sport activity available in the place where the object is located.
 • Parking There is a parking (outdoor or indoor) possibility at the object available. May be private or communal and charges may apply.
  Equipment Fireplace
  Sunny-Side The accommodation is located at a sunny position
 • Non-Smoking Smoking in the property is not allowed
  Prohibition In the accommodation no pets are allowed
 • Sauna Accommodation is equipped with a sauna. The sauna may be for private or shared use and may be at extra costs.
  Summer Relax The place is suitable to relax in summer
 • Shower Object is equipped with at least 1 shower
 • Genral Property is located in a place with mountains and lakes

Bookable Availablities

Define arrival and departure days to show availabilities and prices.


Beoordelingen

Ø 0,0 „unknown“ 0 Beoordelingen

Je recensie

With a rating, you help other visitors to get a more detailed picture, as well as the operator to constantly improve.

Review maken
Geen beoordelingen voor Lapinukonkäännös (incl. 1 ski pass) beschikbaar.