30km ten noorden van Kuusamo, Ruka 6,2km, Viipusjärvi meer 30m, openbaar, diep zandstrand. Huisje in de buurt van het Viipusjärvi meer, bouwjaar 1990, slaapkamer 1: tweepersoonsbed, slaapkamer 2: twee bedden, woonkamer: uitklapbare bank voor twee personen, open haard, gecombineerde keuken/woonkamer, elektrische sauna. Gerenoveerd 2018. Cottage is gelegen in Viipus camping gebied, waar er 3 huisjes het hele jaar door beschikbaar zijn en bovendien camping huisjes in de zomer. Regenboogforel uitgezet in Törikänlampi vijver in de buurt. De vijver Törikänlampi is een kleine, 15 m diepe vijver met helder water. Zwemmen is mogelijk voor personen die kunnen zwemmen. Het Viipusjärvi meer wordt geleidelijk dieper en er is ook een pier. Strand is in gemeenschappelijk gebruik van de klanten van de camping. Roeiboot in gemeenschappelijk gebruik bij het meer Viipusjärvi. Extra uitrusting: Barbecuehut op 200 m in openbaar gebruik voor de gasten van de camping en skiërs in de winter. Sauna aan het meer (houtgestookte kachel, water moet uit het meer worden gehaald) op aanvraag in de zomer (tegen betaling). Reserveringen beginnen om 16.00 uur en eindigen om 12.00 uur (ook bij weekendboekingen).

Functies

 • Kitchen Microwave
  Oven
  Equipment Dishwasher
  Heating
  Freezer
  TV
 • Hiking / Mountains There are trails for hiking/walking - sport activity available in the place where the object is located.
 • Parking There is a parking (outdoor or indoor) possibility at the object available. May be private or communal and charges may apply.
  Equipment Fireplace
 • Non-Smoking Smoking in the property is not allowed
 • Sauna Accommodation is equipped with a sauna. The sauna may be for private or shared use and may be at extra costs.
  Summer Relax The place is suitable to relax in summer
 • Shower Object is equipped with at least 1 shower
 • Genral Property is located in a place with mountains and lakes

Bookable Availablities

Define arrival and departure days to show availabilities and prices.


Beoordelingen

Ø 4,0 „very good“ 3 Beoordelingen

Je recensie

With a rating, you help other visitors to get a more detailed picture, as well as the operator to constantly improve.

Review maken
Geen beoordelingen voor Viipusjärvi 11 beschikbaar.